Toimintaperiaatteet

Keski-Uudenmaan matkailuvaunuyhdistyksen tehtävänä on edistää jäseninään olevien matkailuajoneuvon käyttäjien yhteisiä pyrkimyksiä sekä toimia yhteistoiminnan ylläpitäjänä jäsentensä kesken.
Pyrkiä kehittämään matkailuajoneuvojen turvallista käyttöä ja edistämään liikenneturvallisuutta alueellaan. Yhdistys kehittää myös Someron Pitkäjärvellä sijaitsevaa yhdistyksen virkistysaluetta, joka on avoinna kaikille SF-Caravan ry:n jäsenille

Järjestötoiminta

Yhdistyksen toiminnasta huolehtii yhdistyksen hallitus. Yhdistyksen hallitus kokoontuu kesäkuukausia lukuun ottamatta kerran kuukaudessa. Sääntöjen mukaisesti pidetään kevät- ja syyskokoukset sekä tarvittaessa voidaan pitää ylimääräinen yleinenkokous. Toiminnan laajentumisen myötä hallitus voi perustaa avukseen tarvittaessa toimikuntia.Yhdistys lähettää edustajat liiton vuosikokoukseen. Liiton järjestämiin koulutustilaisuuksiin osallistutaan mahdollisuuksien mukaan.

Tapahtumat

Toiminnassa suuntaudutaan ulospäin osallistumalla liiton ja jäsenyhdistysten järjestämiin tapahtumiin. Vuosi aloitetaan yhteismatkalla Caravan -messuille Helsikiin, jos korona sallii ja messut järjestetään. Omia yhteiskokoontumisia järjestetään pääasiassa omalla virkistysalueella, keväällä ratkotaan ”petankki-mestaruudet jonka tapahtuman muu ohjelma suunnataan erityisesti uusille jäsenille. Omalla alueella järjestetään talkootapahtumia sekä Vappu- ja Juhannustreffit. Sekä syksyllä kyykkä-kisat ja kesäkauden päättäjäiset.
Toimintavuoden aikana jatketaan yhteistyötä Somerolla Hyrsynkulman asukasyhdistyksen kanssa. Vuosijuhla-Pikkujoulujuhlia vietetään marras-joulukuun vaihteessa.

Vaunualue (Yhdistyksen virkistysalue Sydänlampi)

Yhdistys on hankkinut 06.04.2011 solmitulla kaupalla omistukseensa Someron Pitkäjärven kylässä sijaitsevan tilan Uusitalo RN:o 8:53 Toimintavuoden aikana kunnostetaan paikkoja.

Tiedoitus

Jäsentiedoitusta tullaan hoitamaan kolme, neljä kertaa vuodessa jäsentiedoitteella jonka uusi netti-ohjelma mahdollistuttaa tekemään ja yhteislähettämään kaikille sähköpostiosoitteensa antaneille.
Jäsentiedoitteet jäävät myös luettavaksi netti-sivuillemme.
Karavaanimatkailua pyritään tekemään tunnetuksi tiedoitteilla paikallislehtiin. Samoin pyritään julkaisemaan liikenneturvallisuutta edistäviä jukilausumia ja artikkeleita paikallislehtiin.Turvallisuuteen liittyviä asioita korostetaan myös yhteistyönä tehtävässä lehdessä.

Talous

Yhdistyksen talous rakentuu pääosin jäsenmaksuista sekä virkistysalueen käyttömaksuista. Jäsenmaksu kerätään yhteiskannolla liiton kanssa. Yhdistyksen osuus jäsenmaksusta vuodelle 2021 on 19 euroa.

HALLITUS

Comments are closed.