Sydänlampi

Sydänlammen virkistysalue on ollut jäsenten käytössä 1.6.2011 alkaen Somerolla sekä vuodesta 2016 lähtien olemme toivottaneet kaikki SFC:n jäsenet tervetulleeksi. Sydänlammen nimi juontaa alueella olevan lammen muodosta

Yhdistyksen virkistysalue Sydänlampi sijaitsee Someronkaupungin Pitkäjärvenkylässä, osoitteessa Huhdanmäentie 342, 31520 Pitkäjärvi. Alue on avoinna 01. 04. – 31.10. ja muina aikoina kausipaikanlunastaneille tai sopimuksen mukaan. 

Alueella on isäntäpäivystys 15.05 alkaen 15.08 saakka. Muina aikoina toimitaan ohjeistusten mukaisesti omatoimialueena. Ellei alueella ole isäntiä tai aluetoimikunnan jäseniä, voi maksut suorittaa ohjeidenmukaisesti pankkiin.

Alueelta löytyvät sekä miesten että naisten suihkutilat ja WC:t. Lähdepohjaisen lammen rannalla sijaitsee saunarakennus, jonka seinällä on raikasvesipiste. Sauna on saneerattu kevään 2017 aikana.
Lampi on ruopattu ja pohjustettu syksyllä 2018. Samalla on kunnostettu lapsille hiekkapohjainen uimaranta. 

Lisäksi käytössä on päärakennuksessa oleva pienempi, suihkulla varustettu sauna joka on peruskorjattu 2012.

Ennen vuoden vaihdetta 2019 päärakennuksen lämmitys muutettiin maalämmöllä toimivaksi ja samalla uusittiin rakennuksen vesijohdot. Alueen päärakennuksessa ovat myös keittiötilat tiskauspaikkoineen, oleskelutilassa on  biljardipöytä.  Alueen viemäröinti on uusittu ja talvikäyttöinen kemiallisen WC:n ja harmaan veden tyhjennys pisteet ovat käytössä.Pihapiirissä on myös grillikatos ja lapsille hiekkalaatikko, keinu ja liukumäki. Talvella lammen jäällä on pieni luistelualue.
Kausipaikka-asioissa ota yhteyttä alueen pehtooriin. 

Mennessäsi alueelle niin, että siellä ei ole isäntää ota lukitus ym. asioissa yhteyttä pehtooriin puh. 050  385 5115.

Comments are closed.

Close Search Window