Uutiset‎ > ‎Tiedotteet‎ > ‎

Vuosijuhla-pikkujoulu 2014

lähettänyt Tuukka Pihlaja 9.10.2014 klo 13.32   [ päivittänyt 18.12.2014 klo 10.30 Pentti Virtanen ]
Vietämme tänä vuonna yhdistyksemme vuosijuhla-pikkujoulua jälleen matkailun merkeissä, matkan suuntautuessa tällä kertaa Tarton historialliseen kaupunkiin. Yövymme ja pidämme juhlamme Tarton ja etelä-Viron suurimmassa hotellissa DORBATISSA
Matka tapahtuu 22.11.-23.11.2014. Näin vältymme varsinaisilta pikkujouluruuhkilta.

Ohjelma

Matkalle lähdetään käyttöömme vuokratulla linja-autolla lauantaina 22.11 Kellokoskelta klo 6.15, Järvenpään linja-autoasemalta klo 6.30, Keravalta klo 7.00 ja Hyrylästä klo 7.10 ja josta ajamme Helsinkiin ja siirrymme Eckerön Finlandia laivaan, täällä menomatkalla Tallinnaan nautimme meriaamiaisen.Saavuttuamme TARTOON tutustumme A. Le Cog ´n oluttehtaaseen ennen illan juhlavaa illallista. Ohjelmasta tarkemmin mukaan lähteville, sekä ohjelman tarkentuessa nettisivuillammee.
Hotellissa nautimme illalla runsaan Virolais-Suomalaisen joulupöydän antimista.
Aamiaisen syötyämme sunnuntai aamuna, tutustumme TARTOON jonka jälkeen jatkamme kohti Tallinnaa ja matkalla syömme lounaan. Tallinnassa jää aikaa ostoksille, jotka voi liikkeistä suoraan siirtää linja-autoon. Kotimatka alkaa Finlandialla klo 19.30.

Vierailukohteita

 Olvin omistama A.Le Cog
Panimomestari William Gideon Åberg ja rouvansa Onni perustivat Iisalmen Oluttehdas Oy:n Iisalmeen juoppouden poistamiseksi ja tarjotakseen miedompia juomia viinanhimon villitsemille kansalaisille. Sanontakin kuului että ” Iisalmesta ei viina lopu, vaikka hevosetkin joisi. ” Lauantaina ennen saapumistamme hotelliin tutustumme A.Le Cog olut-tehtaaseen Tartossa.
 Hotelli Dorbat
Tarton ja Etelä-Viron suurin hotelli; viihtyisä ravintola, josta on kaunis näköala; wellness-kylpylä ja monitoiminen konferenssi- ja juhlakeskus.
Hotelli sijaitsee Tarton keskustassa, Emajoen liikekorttelissa. Hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevat Tarton suosituimmat matkailukohteet Aura-vesipuisto ja Ahhaa-tiedekeskus. Vain muutaman askeleen päässä hotellista on lisäksi Vanhakaupunki, Tarton yliopiston päärakennus, teatteri ja ostoskeskuksia. Hotelli sijaitsee Tarton ydinkeskustassa mutta samalla kuitenkin hieman kauempana kaupungin melusta, mikä antaa vieraillemme rauhaa ja yksityisyyttä. Useista huoneista avautuu kaunis näköala kaupunkiin ja Emajoelle, ja näkymät jäävät Tartosta ainaiseksi mieleen.


Hinta

Matkan hinta kahdenhengen huoneessa on 195 euroa /henk. yhdenhengen huoneessa 225 euroa, pitäen sisällään kaikki edellä luetellut ruokailut, pääsymaksut, opastukset, majoituksen, laivamatkat ja linja-autokuljetuksen koko matkan ajan
Vastuullinen matkanjärjestäjä PS-bussi/Inton-matkat.

Ilmoittautuminen

Olemme varanneet neljäkymmentä paikkaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Ilmoittauduthan mahdollisimman pian, jotta saamme tarvittaessa lisäpaikkoja.
SITOVAT ILMOITTAUTUMISET VIIMEISTÄÄN 15.10.2014
P.Virtaselle puh. 050-385 5115 tai sähköp. pentti.virtanen[ät]elisanet.fi 
Ilmoittautuessasi sähköpostilla laita mukaan puhelinnumerosi, SF-C numerosi ja lähtijöiden nimet ja syntymäajat.

Tarkempia tietoja Penalta
HUOM! Lehdessämme olleen virheellisen tiedon vuoksi olemme muuttaneet ilmoittautusmisaikaa