Etusivu

                                                                                                                                
SYDÄNLAMMEN VIRKISTYSALUE ON KAIKKIEN SF-CARAVAN RY:n JÄSENTEN KÄYTÖSSÄ
TERVETULOA!
SYDÄNLAMMEN VIRKISTYSALUE
ON POIKKEUSOLOJEN (KORONAVIRUS) JOHDOSTA
SULJETTU AINAKIN  13.05.2020 SAAKKA
___________________________________________________________________________________________________
 
SF-Caravan Keski-Uusimaa, logo
SF-Caravan Keski-Uusimaa ry on valtakunnallisen matkailuajoneuvojen käyttäjien keskusliiton jäsenyhdistys, jonka tarkoituksena on edistää toimialueellaan leirintämatkailua, matkailuajoneuvojen käyttömahdollisuuksia, liikenne- ja leirintäturvallisuutta sekä ympäristönsuojelua. Yhdistystoimii jäsentensä yhteistoiminnan ylläpitäjänä sekä herättää jäsenissään oikeaa karavaanarihenkeä ja pysyvää harrastusta leirintämatkailuun. 

Karavaanimatkailussa viehättää sen vapaus. Aikatauluista riippumaton matkanteko yhdistettynä kodinomaiseen yöpymiseen. Erilaiset nähtävyydet, värikkäät tapahtumat ja festivaalit ovat helposti koettavissa matkailuajoneuvolla ympäri vuoden liikkuen. Karavaanarina myös harrastaminen on helppoa; laskettelu, golf, metsästys, kalastus ja retkeily ym. harrastukset ovat helposti yhdistettävissä karavaanimatkailuun. 
SF-Caravan ry on leirintämatkailun valtakunnallinen keskusliitto, joka toimiikaravaanareiden, muiden leirintämatkailijoiden ja heidän muodostamiensa yhdistysten valtakunnallisena edunvalvojana. Liittoon kuuluvat karavaanareiden muodostamat yhdistykset sekä liiton tarkoitusta tukevat yritykset ja yhteisöt.