CARAVAN 2015

SYDÄNLAMMEN VIRKISTYSALUE AVATTU KAIKKIEN SF-CARAVAN RY:n JÄSENTEN KÄYTTÖÖN
TERVETULOA
SF-Caravan Keski-Uusimaa, logo
SF-Caravan Keski-Uusimaa ry on valtakunnallisen matkailuajoneuvojen käyttäjien keskusliiton jäsenyhdistys, jonka tarkoituksena on edistää toimialueellaan leirintämatkailua, matkailuajoneuvojen käyttömahdollisuuksia, liikenne- ja leirintäturvallisuutta sekä ympäristönsuojelua. Yhdistystoimii jäsentensä yhteistoiminnan ylläpitäjänä sekä herättää jäsenissään oikeaa karavaanarihenkeä ja pysyvää harrastusta leirintämatkailuun. 

Karavaanimatkailussa viehättää sen vapaus. Aikatauluista riippumaton matkanteko yhdistettynä kodinomaiseen yöpymiseen. Erilaiset nähtävyydet, värikkäät tapahtumat ja festivaalit ovat helposti koettavissa matkailuajoneuvolla ympäri vuoden liikkuen. Karavaanarina myös harrastaminen on helppoa; laskettelu, golf, metsästys, kalastus ja retkeily ym. harrastukset ovat helposti yhdistettävissä karavaanimatkailuun. 
SF-Caravan ry on leirintämatkailun valtakunnallinen keskusliitto, joka toimiikaravaanareiden, muiden leirintämatkailijoiden ja heidän muodostamiensa yhdistysten valtakunnallisena edunvalvojana. Liittoon kuuluvat karavaanareiden muodostamat yhdistykset sekä liiton tarkoitusta tukevat yritykset ja yhteisöt.   


Tiedotteita
16.8.2015Nimetön
9.6.2015KYYKKÄ 2015
1.2.2015Sydänlammen tapahtumia
Lisää

Menneitä tapahtumia
14.7.2015"Petanki"- treffit 2015
16.12.2014Valo-treffit
Lisää